Kompletan set modnih usluga

Naše Usluge

AK kvaliteta proizlazi iz dizajnerskog i krojačkog iskustva u kombinaciji s inovativnim proizvodnim tehnikama. Dizajniramo i provodimo detaljno istraživanje, kako bismo pronašli prirodne i kvalitetne materijale, te dizajn prilagodili zahtjevima klijenata.

Izrađeno po mjeri

Izrada odjeće po mjeri može biti navika ili potreba. Ono što je sigurno, jeste da će konačni rezultat biti unikatna odjeća, koja uvažava sve zahtjeve klijenata. Namjenjeno je svima onima koji žele da se razlikuju, vole udobnost, detalje, ekstravaganciju i jedinstvenost, a koju može ponuditi samo odjeća po mjeri. Izrađujemo sve vrste odjeće po mjeri za odrasle i djecu. Lideri smo u izradi vjenčanica, svečanih haljina, maturskih haljina i muških odijela.

Dizajn uniformi i kostima

AK je lider u dizajnu i realizaciji uniformi. Naš dizajn, krojevi, tkanine i boje nisu odabrani iz kataloga. Predstavljamo kolekcije uniformi iza kojih stoji istraživanje, najsavremeniji trendovi i kreacija uniformi, posvećenih zahtjevima i željama svakog klijenta posebice. Naš cilj je primijeniti svoje znanje najbolje što možemo. Originalnost, elegancija i dugotrajan kvalitet uniformi uvijek su nam bili cilj. Neki od naših klijenata su: Oružane snage Bosne i Hercegovine, Međunarodni aerodrom Sarajevo, agencije za zaštitu, administrativno osoblje MUP-a KS, te općina. Dizajnirali smo uniforme za osoblje spa centara, frizerskih i kozmetičkih salona, hotela, za kuhare i ugostitelje, zdravstvene radnike itd.

Edukacije

U današnjem poslovnom i profesionalnom svijetu imidž znači sve. Vrsta odjeće, uključujući i boju pomaže u demonstriranju određenog raspoloženja ili slike. Zbog izgleda, procjenjuje se karakter osobe, koji može biti presudan u biznis svijetu. Kroz edukacije iz oblasti dress coda, treninge i modne revije, radimo s klijentima, pojedincima, firmama ili institucijama na procjeni i usklađivanju njihove trenutne lične, profesionalne ili kolektivne slike sa željenim ciljevima. Možemo raditi na poboljšanju fizičkog izgleda svojih klijenata, komunikacijskih vještina i međuljudskih vještina kao dio holističke strategije odnosa s javnošću.

Konsultantske usluge

AK konsultantske usluge usmjerene su na pojedince, kompanije iz sektora ili medije, za koje izrađujemo idejna rješenja za kolekcije, kreiramo stylinge, pomažemo u izgradnji brenda, rebrandingu itd. Bilo da su u pitanju mladi ili historijski brendovi, primjenjujemo individualan pristup za svaki od njih, kako bismo poboljšali njihov identitet i postigli postavljene ciljeve. Do danas smo razvili desetine kolekcija, koje su se pokazale uspješnima i pomogle su brendovima da ojačaju svoje poslovanje. Polazeći od analize klijentove priče, proučavamo tržišne trendove, zatim istražujemo i dizajniramo nove forme, materijale i boje, styling za editorijale, koji mogu najbolje izraziti ideju klijenta. To je rad po mjeri, prilagođen očekivanjima klijenta, napravljen s predanošću, vodeći računa o svakom aspektu, kako bi se poboljšao identitet brenda, od istraživanja do stilskog i tehničkog dizajna i grafike, bilo da su u pitanju odjevni predmeti, modni asesoari, nakit ili obuća. Jer mi smo vizionari koji postižu rezultate. Kreativnost je naš talent, priprema je naša profesija. Izložite nam svoje ciljeve, zajedno ćemo naći način da ih postignemo.